Er sat på pause lige pt grundet arbejde

 

Simon har en lang række af uddannelser, og har brugt mange år på at studere kroppen og dens funktioner, for at give de absolut bedste redskaber til at forbedre og finpudse din træning, samt mulighed for at lære at træne korrekt trods skader og med færre smerter.

Functional Patterns
Er en helt basal indgangsvinkel til at optimere din træning, og forebygge skader og træningsrelaterede smerter. Man har studeret menneskets krop og fundet tilbage til de oprindelige udgangspunkter i kroppens mønstre, som viser at kroppens primære funktionsmønstre er at stå, gå, løbe og kaste. Det er disse 4 grundsten der udgører basen for Functionel Patterens - At komme tilbage og bruge kroppens egne naturlige mønstre, til at optimere din træning og forebygge skader. 


Integreted Movement Science
Simon designer og implementerer personlige træningsprogrammer, der inkorporerer både traditionelle øvelser og sind-krop øvelser.
Specifikt designet til den enkelte gennem en række vurderinger, der identificerer kerne- og autonome nervesystem dysfunktioner. Han skræddersyer træningsprogrammer til selv de mest komplekse klient og designer et videnskabeligt forsvarligt program for at opnå ekstraordinære resultater - hver gang.


Holistic Lifestyle Coach
Simon er uddannet Holistic Lifestyle Coach, som betyder at han er med til at DU får realiseret DINE drømme. Simon ved at vi alle er forskellige og der findes ikke bare én enkelt løsning, som passer ned over alle. Alle er unikke og derfor skal der en skræddersyet unik tilbage til hver enkelt. Om målet er mere energi i hverdagen, at kunne lege med børnebørnene eller at kunne holde et højere tempo på golfbanen. En mental holistisk tilgang der kan bruges af alle, da det er en langtidssigtet ændring i din mentale tilgang.  

 

Scientific Core Conditioning
En direkte fokus på den abdominale muskulatur, som er yderst vigtig for at forebygge rygsmerter, opretholde en korrekt kropsholdning og optimere din træning. Lær at træne din core korrekt, få mere styrke, bedre kropsholdning og forebyg smerter og skader. Fantastisk gode redskaber til fx. nybagte mødre eller personer med rygproblemer. 


Personlig Træner
Som personlig træner kan Simon hjælpe dig med et skræddersyet træningsprogram, med de bedste træningsøvelser specifikt tilpasset dine behov og mål. 


Desuden har han mange års personlig erfaring indenfor:
Styrketræning
Kickboksning
Muai Thai
Boksning
Brasiliansk Jiu jitzu

 

Simon underviser på holdet Functional Performance, hvor han vil undervise i optimerede træningsteknikker, der sikre korrekt kropsholdning og træningsmønster. 
Korrekt træningsmønster og kropsholdning er med til at optimere din træning og forebygge skader, eller styrke og forbedre nuværende skader.