Krav Maga

Israelsk kontakt kamp

 

Krav Maga betyder på Hebraisk "kontakt Kamp" og er udviklet af Imi Lichtenfeld i starten af 1950erne.
I Krav Maga findes der som sådan ingen regler for hvad man må gøre for, at forsvare sig, alt gælder.

 

I Krav Maga bruger man slag, spark, albuer, knæ og hoved. Der er ligeledes meget gulvkamp, hvor man lærer at komme ud af de ellers mest umulige situationer.

 

Krav Maga et meget stærkt selvforsvars systemer.

 

Når man træner Krav Maga lærer man også at forholde sig til et overfald med kniv, pistol, kølle, flaske eller andre farlige genstande, dvs vi træner selvfølgelig med attraper, så vi ikke kommer til skade.

 

Vores trænere er uddannet i Kampstress, og derfor kommer man også til at opleve kontrollerede simulerede overfald i Dojoen, man lærer at bevare fatningen og være forberedt på det uventede.

 

Krav Maga er også meget mere end selvforsvar, vi lærer også at se situationer før de eskalerer, man lærer at løbe sin vej, hvis man har muligheden for det, man lærer det psykiske aspekt i at undgå et overfald og håndtere en evt. gerningsmand rigtig

 

I undervisningen er der også en del cardio træning, igen for at kunne klare en given situation ude på gaden.

 

Hvis du kunne tænke dig at prøve Krav Maga så møder du bare op i en T-shirt og et par træningsbukser samt bare tæer.
Finder du ud af efter nogen gange at Krav Maga er noget for dig så anbefaler vi at man investerer i: Shir o Khan Krav Maga tøj, mma handsker, tandbeskytter, skridtbeskytter og en hjelm.

 

Krav Maga er både for Hankøn og Hunkøn, alle kan træne Krav Maga, selv hvis du har en dårlig ryg eller et andet krops problem er der plads til dig, vi viser hensyn, og ALLE har ret til at kunne forsvare sig selv og andre.