Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet i Shir o Khan, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Shir o Khan og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Shir o Khan fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Shir o Khan.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Shir o Khan trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 1 dag inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Shir o Khan benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Shir o Khan, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr. mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår. Du kan stoppe dit abn. ved at kontakte klubben eller melde dig ud online via hjemmesiden.
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Shir o Khan påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på WEB, klik på "Betalingskort".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Shir o Khan, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Shir o Khan, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben. Opsigelsesperioden er løbende måned plus en måned.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.