Samuel

Krav Maga børn/unge

Krav Maga er en god form for selvforsvar for børn, da det ikke kun fokuserer på fysiske teknikker, men også på at undgå konflikter og undslippe farlige situationer. Krav Maga træner børnene i at være opmærksomme på deres omgivelser og at undgå farlige situationer, samt at forsvare sig selv i tilfælde af et angreb.

Når man træner Krav Maga for børn, tilpasses undervisningen deres alder og niveau. Træningen  omfatte teknikker til at undgå eller modstå slag, spark og greb, men også hvordan man undgår og undslipper fra farlige situationer.

Krav Maga træning er også med til at styrke børns selvtillid og selvværd, samt at lære dem at respektere andre og at løse konflikter på en fredelig måde. Det kan også være en sjov og udfordrende måde at øge børnenes fysiske og mentale styrke på.

Det er vigtigt at bemærke, at Krav Maga træning hos Shir o Khan er under opsyn af en erfaren og kvalificeret instruktør, og at sikkerheden altid har høj prioritet.

 

Samuel Krohn, træner:

3 Kyu/grad Krav Maga og uddannet MAA-I Advanced instructor i Krav Maga af sort bælte 6 dan Krav Maga Jürgen Köhler ved MAA-I hovedsædet i Hannover ved Stormester Bernd Höhle.

Samuel er den yngste uddannede Advanced instructor nogensinde i MAA-I forbundet.

Grundet den voksende erfaring og meget intense privat undervisning, er Samuel parat til og lære Krav Maga super godt fra sig, på både Voksen og Børneholdene.

Samuel har også i mange år trænet Krav Maga på det avancerede hold i Shir o Khan Flensburg ved sort bælte 4 dan Babak Saviz og sort bælte 2 dan Björn Madrasch. Udover dette træner og underviser han også på Krav Maga voksen holdet her i Shir o Khan.

Samuel træner også meget aktivt i Shir o Khan´s fitness center.

Han tilbyder også  privat undervisning/træning i Krav Maga Basic og Advanced, både til voksne og børn hvis dette ønskes :  Kontakt ham gerne på Tlf 42 23 82 02  eller Inger på 42 22 88 40

Han er en fantastisk dygtig og meget passioneret Krav Maga "kamp-maskine" 

Tag ikke fejl af hans sympatiske måde at være på, men kom og oplev ham i action.

I kommer nok til at se ham stå ved skranken og hyggesnakke med folk, der træder ind af vore døre. Hvis han derimod ikke står i receptionen, finder I ham inde i fitness, træne kampsport, privatundervise eller træne voksen og børne hold i Krav Maga. 💪 

Han afsluttede folkeskolen i 2020 og gik direkte videre på gymnasiet. Han er i gang med en 3 årig STX, hvor han nu går i 3g.


Kan i ikke få nok af ham i Shir o Khan, så kan i også møde ham i Rema1000 Høruphav, hvor han også arbejder. 😀