Michael

Brasiliansk Jiu-Jitsu er en fantastisk kampsport, der er kendt for sin imponerende blanding af teknik, styrke og strategisk tænkning. Oprindeligt udviklet i Brasilien i begyndelsen af det 20. århundrede, er Brasiliansk Jiu-Jitsu en form for kampsport, der fokuserer på jordkamp og submission grappling.

Denne kampsport er baseret på principperne om at overvinde en større og stærkere modstander ved at anvende tekniske færdigheder, taktisk tænkning og strategisk placering. Det betyder, at Brasiliansk Jiu-Jitsu er en kampsport, der ikke kun kræver fysisk styrke, men også en høj grad af mental skarphed og kreativitet.

Brasiliansk Jiu-Jitsu er kendt for sine mange forskellige teknikker, der er udviklet over tid og tilpasset forskellige situationer og modstandere. Disse teknikker omfatter greb, kast, låse og strangulationer, der kan bruges til at overvinde en modstander og opnå sejr.

En af de mest imponerende ting ved Brasiliansk Jiu-Jitsu er den store mængde af teknisk dygtige atleter, som dyrker denne kampsport på verdensplan. Fra professionelle MMA-fightere til almindelige mennesker, der ønsker at udfordre sig selv og lære en ny færdighed, er Brasiliansk Jiu-Jitsu en sport, der tiltrækker mange forskellige typer af mennesker.

Uanset om man dyrker Brasiliansk Jiu-Jitsu som en hobby eller som en professionel atlet, er det en sport, der kan give utallige fordele for både krop og sind. Det kan øge ens selvtillid, forbedre ens fysiske form og give en følelse af tilfredshed og stolthed over at have lært en ny færdighed.

Så hvis du leder efter en spændende og udfordrende kampsport, der kan give dig et helt nyt perspektiv på træning og konkurrence, så er Brasiliansk Jiu-Jitsu bestemt noget for dig!

 

Michael (BJJ Blå bælte 4 snip) har dyrket Kampsport det meste af hans liv, samt Boksning, Thaiboksning, MMA. 🤜🤛
Dog har han de seneste år valgt at specialisere sig indenfor BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) Med gi og nogi.
 
Han arbejder til dagligt i psykiatrien med deeskalerende kommunikation og konflikthåndtering, og han underviser også de forskellige teams i psykiatrien i konflikthåndtering. Arbejder du i psykiatrien og ønsker at høre mere om konflikthåndtering, kontakt da Inger i Shir o Khan og hør mere.
 
I Bjj er det fælleskabets pædagogik der er toneangivende. Vi bidrager alle til at vi hver især bliver bedre. Vi lægger egoet uden for måtten og lærer igennem nedtagninger, kneebars, armbars , Chokes, mm, effektivt at opbygge en strategi for hvordan vi får modstanderen til at tappe ud. ✋
 
Vi lærer at slappe af under pres og dermed får vi også et dybt blik ind i vores jeg.
 
Han glæder sig til at undervise og med et åbent sind suge til sig af ny læring. 🙏