Leroy

Leroy har tyve års erfaring indenfor kampsport og kæmpede sin sidste professionelle kamp i 2006 om WBC (World Boxing Council) verdensmesterskabs titel i Muay Thai.

Han har desuden også erfaring med Kung Fu Toa - Der er en mere moderne Martial art form fra Iran. Den unikke Kung Fu med Yoga har samtidig fokus på psykisk og mental sundhed samt meditation. 

Hos Shir o Khan vil Leroy undervise i Muay Thai

Træningen kører efter thailandske principper og vil tage sit udgangspunkt i konkret kamptræning med et fokus på clinch, spark og boksning samt naturligvis kondition og styrketræning. Træningen vil således kunne bruges til alle, der ønsker et indblik i stående kamp såsom fuld kontakt kick-boxing, Muay Thai, selvforsvar samt MMA og K1 og er også grundformatet i Leth Wei, der for tiden bliver mere og mere populært i Asien og One Championship.

Niveauet vil være for alle uanset, om man ønsker kamp eller at komme i form, og udfordringerne vil blive tilpasset den enkeltes styrker og svagheder.

Til dagligt hjælper Leroy unge, der som han selv har gjort, befinder sig lidt på et skråplan. Han går meget op i relationen til de unge og misbrugere i hans funktion som opsøgende gadeplansmedarbejder ved Sønderborg kommune. Her er hans opgave at motivere og give dem et kærligt spark i røven, til at komme videre. 

Han glæder sig til at give jer et kærligt og perfekt placeret spark i røven når han invitere til Muay Thai træning i Shir o Khan