Jørg

Jørg - Progressiv Selvforsvar 


Jørg har flere gange i hans unge år udsat for drillerier. Hvilket også var hans motivation til at starte med kampsport. 
Han startede med 3 års judo som 11-årig. Og deltog i 1 el. 2 stævner.


Som 15 årig blev han medlem af et kampsportscenter, Sport Akademi Lee, Tyskland, som minder meget om den måde Shir O Khan er sat op på. 
Han oplevede et fantastisk fællesskab og der blev lagt høj vægt på hygge ved siden af træningen. 
Han ville prøve en stil med spark og slag og endte med at træne 3 år Tae Kwon Do og 1 års Kick- Thaiboksing. 


I ’98 kom han til Sønderborg hvor han fandt en ny stilart, og mødte den træner han har trænet med igennem de seneste 10 år, Lars Axelsen. 
De har sammen trænet 4 Range Fighting System, som refererer til de 4 “ranges” i en kamp: spark, boksning, trapping og grappling. Der fortsatte en udvikling af systemet, med koncepter til moderne selvforsvar. En stor del af inspirationen kommer fra koncepterne fra Jeet Kune Do (JKD) og Progressive Fighting System såvel som Filipinsk Kali, Keysi Fighting Method (KFM) og Defence Lab (DL).  


De sidste par år har de brugt på at systematisere træningsmetoderne, de dertil hørende drills og sammensætte et regulært pensum. Simple og effektive teknikker - Less is more!
Udover hans passion til kampsport er Jørg uddannet fysioterapeut. Han har 
endelig fundet sit kald og dermed også fået en stærk faglig baggrund til at undervise / instruere.


Jørg: "Jeg er ikke nogen ninja og har heller aldrig været i en rigtig slåskamp. Selvom det var den slags situationer jeg ville ruste mig imod, da jeg startede med kampsport" 
Han glæder sig til at bidrage med et spændende hold, hvor alle kan være med til at løfte hinanden og få en dybere forståelse for, hvad det vil sige at forsvare sig selv.